Skip to main content

Tsjechië vakantie

vakantie in de bergen van Tsjechië

Startpagina  Nederlands  Deutsch  Český  English   
Accommodatie
Vakantiehuis Hranicna
Natuur
Bezienswaardigheden
Sport
Foto's en video's
Weersverwachting
Over ons
Contact en boekingen
Routebeschrijving
Links
Prijzen skigebied Severak
Vakantie in de bergen van Tsjechië

Even voorstellen:


Wij zijn een in Nederland wonende familie die, door een uit de hand gelopen hobby, op dit moment een pension en een vakantiehuis in Tsjechië bezitten. Bovendien doen wij de reserveringen voor een aantal andere bezitters van accommodatie in de omgeving. Tsjechische vrienden van ons wonen ook in de pensions en zorgen met veel toewijding voor onze gasten.
 
Doelstellling:

Wij proberen op een zo informeel mogelijke manier deze accommodatie aan te bieden waarbij wij aan kwaliteit hoge eisen stellen.
De prijzen kunnen we aantrekkelijk houden door de tussenkomst van reisorganisaties te vermijden. Al onze prijzen zijn dan ook altijd netto. U krijgt dus niet onverwacht nog reserveringskosten of toeristenbelasting als onaangename verrassing.
Zo vind u bij ons een onvergetelijke vakantie.

 Waarom kiest u voor onze accommodatie:
De accommodaties zijn rustig gelegen, bieden een prachtig uitzicht, zijn goed uitgerust en vertier is er volop op enkele honderden meters te vinden is.

De omgeving stroomt over van natuur, sport en cultuur en biedt voor elk wat wils.

Wij bieden een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.Voor onze gasten hebben we een uitgebreid informatiepakket met routebeschrijving en wetenswaardigheden samengesteld.

Het grote aantal gasten dat opnieuw boekt is voor ons een goede graadmeter voor het geboden vakantieplezier. Wij verheugen ons op een groot aantal herboekingen.